Apr 8, 2011

Posted by Sagetator in Compatibilitati | 5 Comments

Săgetător – Capricorn

Săgetător – Capricorn

Horoscop Dragoste – Compatibilitati Sagetator – Capricorn

Când Capricornul şi Sagetatorul sunt împreună, la început pare că nu au nimic în comun. În unele privinţe sunt de fapt opuşi. Săgetătorul este sociabil, capricios, se aruncă mereu în proiecte noi fără să se gândească înainte şi are o anumită sete de cunoaştere.

Capricornul este pasiv, orientat spre detalii, chiar timid şi întotdeauna analizează lucrurile înainte de a se implica într-un proiect. Aceste diferenţe pot face că relaţia să fie şi mai puternică pe termen lung, fiecare având multe de învăţat de la celălalt.

La începutul relaţiei, Sagetatorul şi Capricornul s-ar putea să nu fie capabili să vadă decât diferenţele dintre ei. Săgetătorul poate părea neastâmpărat, iar capricornul, pompos şi elitist.

Dar odată ce fiecare dintre ei nu se mai concentrată pe defectele partenerului şi vor începe să-şi axeze energia pe lucrul împreună relaţia va evolua din ce în ce mai bine.

Sagetatorul îi poate arăta Capricornului cum să se distreze, iar acesta îl va învăţa la rândul său pe Săgetător să fie atent la detalii, arătându-i importanta lucrurilor mărunte.

Săgetătorul îl poate vedea pe Capricorn ca fiind prea responsabil şi îl vă învăţ să se relaxeze. Capricornul în schimb, îl va vedea pe Săgetător ca fiind prea impulsiv şi nechibzuit, şi îl va ajuta să fie mai manierat.

Săgetătorul este guvernat de planeta Jupit er, iar Capricornul, de Saturn. Jupi ter reprezintă filozofia, extinderea cunoştinţelor, învăţarea şi norocul, iar Saturn – munca grea, ambiţia şi responsabilitatea. Efectele pe care cei doi le au unul asupra celuilalt sunt pozitive şi fiecare scoate ce e mai bun din celălalt.

Săgetătorul este un semn de Foc, iar Capricornul de Pământ. Săgetătorul iniţiază proiecte după ce le-a analizat în prealabil, în timp ce Săgetătorul face totul de dragul aventurii, fără să se gândească prea mult la consecinţe.

Deşi cei doi parteneri au dificultăţi în a se înţelege unul pe celălalt, când lucrează împreună formează o excelentă echipa de afaceri, datorită abordărilor complementare a problemei.

Săgetătorul este un semn Schimbabil iar Capricornul, unul Cardinal. Sagetatorul nu simte nevoia să fie conducătorul unei acţiuni. Când primeşte o idee şi o motivaţie pentru a participa, vor face tot ce depinde de ei pentru a-şi duce treaba până la capăt.

Capricornul este cel căruia îi place să atribuie roluri şi să dea idei celorlalţi. Această lipsă a conflictului în problema rolurilor face că relaţia să relateze succese răsunătoare în afaceri.

* Cel mai bun aspect al relaţiei Sagetator Capricorn este este eficacitatea cuplului atunci când lucrează ca o echipă atât în planul personal cât şi în cel al afacerilor. Odată ce au trecut peste răceală iniţială, perechea va realiza că au o multe să-şi ofere unul altuia. Personalităţile lor, atât de diferite, fac că relaţia să fie una reuşită.

Horoscop Dragoste Sagetator – Compatibilitati Sagetator – Capricorn

Sursa: http://www.femeia.ro/

Leave a Reply