Apr 8, 2011

Posted by Sagetator in Compatibilitati | 888 Comments

Sagetator – Leu

Sagetator – Leu

Horoscop Dragoste – Compatibilitati Sagetator – Leu

Când Sagetatorul şi Leul sunt împreună, rezultatul este adesea unul exploziv! Ambele zodii sunt dinamice şi trăiesc viaţa din plin. Acest cuplu este amuzant şi plin de viaţă, încurajându-se reciproc şi având standarde înalte.

Au o mare admiraţie şi respect unul pentru celălalt. Ambii sunt personalităţi calde, carismatice şi împreună, en ama energie pozitivă.

Ambii pot fi nerăbdători şi afectuoşi, dar Leul ar putea fi deranjat de flirturile Sagetatorului. Cu toate acestea, nu va exista monotonie în relaţia lor. Săgetătorul vedea lumea că pe o carte deschisă din care ai tot timpul ceva de învăţat, iar Leul este liderul înnăscut. Ambii sunt extrem de sociabili, iar Leul vrea să deţină controlul conversaţiei.

Leul este conducătorul, în timp ce Sagetatorul este arcaşul, analizând toate faţadele unui lucru înainte de a se lansa în acţiune. Sunt trataţi cu respect de către ceilalţi şi este important să nu uite să-şi acorde unul altuia respect.

Leul este guvernat de Soare, iar Săgetătorul de Jupi ter. Ambele planete sunt reprezentate de energia masculină şi fac o combinaţie foarte reuşită, înţelegându-se reciproc deoarece sunt foarte asemănători.

Soarele reprezintă ego-ul, iar Jupi ter este caracterizată de expansiune şi exces. Sunt foarte compatibili, plini de energie şi vor forma un duo dinamic în orice situaţie.

Ambii sunt semne de Foc, iar relaţia lor este una intensă şi pasională. Au rezerve inepuizabile de energie şi pot ţine pasul unul cu celălalt foarte uşor. Cu toate că Săgetătorul se poate satura de egoismul Leului, diferenţele de opinie nu vor dura mult.

Leul este un semn Fix, iar Sagetatorul, unul Schimbabil. Săgetătorul îi oferă Leului profunzime în gândire, iar Leul îl ajută pe acesta să fie mai şarmant şi mai graţios. Uneori tendinţa Leului de a face pe şeful poate deveni iritantă pentru Săgetător, dar rămân devotaţi unul altuia în ciuda divergentelor minore.

* Cel mai bun aspect al acestei relaţii Sagetator – Leu este echipa puternică pe care o fac împreună şi admiraţia pe care o au unul pentru celălalt. Energia lor şi temperamentul pasional, îi fac o pereche compatibilă.

Horoscop Dragoste Sagetator – Compatibilitati Sagetator – Leu

Sursa: http://www.femeia.ro/

Leave a Reply