Apr 8, 2011

Posted by Sagetator in Compatibilitati | 9 Comments

Sagetator – Taur

Sagetator – Taur

Horoscop Dragoste – Compatibilitati Sagetator – Taur

Când Sagetatorul şi Taurul se întâlnesc, relaţia poate fi una pasională, dar trebuia să îşi acorde timp pentru a accepta relaţia dintre ei. Ambii au multe de câştigat din această legătură.

În timp ce Sagetatorului îi place tot ce este nou, Taurul are o anumită rutină la care nu renunţa prea uşor. Săgetătorului îi va fi greu să accepte pragmatismul Taurului în timp ce Taurul va accepta cu greu dinamismul Săgetătorului.

Taurul îi poate oferi Săgetătorului un punct de plecare pentru visurile şi ambiţiile lor. În schimb Săgetătorul îl poate ajuta pe Taur să-şi diversifice activităţile. Au moduri de abordare diferite. Taurul este calm şi practic, iar Săgetătorul este neobosit şi activ.

Taurul este guvernat de Venus (Dragoste), iar Săgetătorul de Jupi ter (Noroc). Venus reprezintă frumosul, luxul şi dragostea, iar Jupi ter – filozofia, călătoriile, optimismul. Împreună cei doi fac o combinaţie reuşită, admirându-se şi susţinându-se unul pe celălalt.

Taurul este un semn de Pământ, iar Săgetătorul, unul de Foc. Sagetatorul are nevoie de mult spaţiu de mişcare, în timp ce Taurul este mai cu picioarele pe pământ şi are nevoie de stabilitate.

Săgetătorul se bazează pe sentimente şi este impulsive, iar Taurul este practice şi preocupat de eficientă. Cu toate că la început le va fi greu să se înţeleagă unul pe celălalt, cei doi fac o echipă bună.

Taurul este un semn Fix, iar Săgetătorul, unul Schimbabil. Primul este încăpăţânat, odată ce şi-a format o părere foarte greu şi-o schimba; cel de-al doilea caută varietatea.

Taurul nu tolerează infidelitatea, iar dacă aceasta apare, va fi jignit profund iar relaţia cel mai probabil se va termina. Dar trebuie să înveţe să-i ofere Săgetătorului libertatea de a întâlni noi oameni şi experienţe.

Taurul îl poate învăţa pe Sagetator care sunt avantajele unei relaţii stabile, iar Săgetătorul îi poate arăta Taurului că flexibilitatea este uneori mai bună decât respectarea unui tipar.

* Cel mai bun aspect al acestei relaţii Sagetator – Taur este perspectiva pe care o oferă unul celuilalt odată ce trec peste diferenţele dintre ei. Pot avea o relaţie stabile şi fericită dacă vor accepta aceste diferenţe.

Horoscop Dragoste Sagetator – Compatibilitati Sagetator – Taur

Sursa: http://www.femeia.ro/

Leave a Reply