May 9, 2011

Posted by Sagetator in Horoscop Lunar | 21 Comments

1-30 Aprilie 2011

1-30 Aprilie 2011

Aceasta luna este marcata de aglomerarea de planete din semnul Berbecului, care ocupa sectorul riscurilor, aventurilor si relatiilor cu copiii din horoscopul general al Sagetatorilor. Aici se afla în tranzit Soarele, Mercur, Marte, Jupiter, Uranus si Luna Neagra, suprasolicitând nativii în plan afectiv, social si material. Beneficiaza de oportunitati deosebite de valorificare a potentialului intelectual, creativ si afectiv, dar trebuie sa aleaga doar ceea ce le poate aduce siguranta, armonia si echilibrul personal. Unii nativi vor pune accent pe latura sociala, dorind sa se afirme, alti nativi doresc sa faca investitii pe termen lung care sa le aduca prosperitatea. Cei care nu au probleme sociale, pot fi solicitati de catre copiii sau persoana iubita. Planeta Marte va face conjunctii cu Uranus si Luna Neagra, aspecte explozive, ce pot conduce spre ruperea unei relatii afective sau a unui parteneriat social. Nativii sunt supusi unor situatii imprevizibile, care-i vor lua prin surprindere. Sa evite actiunea sub impulsul momentului. Planeta Mercur se afla în mers retrograd si cere analiza, ratiune si domolirea instinctelor. Planeta Jupiter aduce oportunitati, de aceea nativii nu stiu ce sa aleaga. Sunt nevoiti sa rezolve o serie de probleme din trecut, sa puna accent pe corectitudine, moralitate si apoi sa aleaga ceea ce le poate oferi stabilitatea în viitor.
Planeta Saturn se afla în mers retrograd prin zodia Balantei, care ocupa sectorul anturajului din horoscopul general al Sagetatorilor si face, în aceasta luna, cuadratura cu Pluton si opozitii cu Soarele, Mercur si Jupiter, aspecte complicate, care blocheaza planurile nativilor legate de afaceri, asocieri sau relatii afective, pâna la rezolvarea problemelor din trecut. Trebuie sa se maturizeze si sa-si schimbe modul de gândire si sa renunte la nevoia acuta de putere, imagine sociala. Trebuie sa dobândeasca o viziune realista asupra evenimentelor, acceptând schimbarile la care au fost supusi. Sa selecteze tot ceea ce a fost bun din
Trecut si sa construiasca ceva nou, în concordanta cu dorintele, aspiratiile.si idealurile personale. Pot avea probleme cu anturajul sau cu prietenii.
Planeta Venus se afla în mers direct prin zodiile Pestilor si Berbecului care ocupa sectorul familiei si cel al riscurilor, aventurilor si relatiilor cu copiii din horoscopul general al Sagetatorilor si face în prima parte a lunii aprilie cuadratura eu Nodurile Lunare, aspect complicat pentru viata afectiva a nativilor, care vor fi pusi în fata unei alegeri, pentru a-si urma idealurile legate de stabilitatea familiala. În partea a doua a lunii, planeta Venus va face conjunctii cu Uranus si Luna Neagra. Cei care s-au aventurat într-o relatie îsi vor reevalua sentimentele, dându-si seama de faptul ca s-au aprins mult prea rapid si au ars tot ceea ce aveau de oferit, dorind acum sa puna capat acestei aventuri. Cei care nu sunt implicati într-o relatie vor fi nevoiti sa-si reevalueze atitudinea fata de persoana iubita. Nativii care nu au probleme afective, vor avea pierderi financiare ca urmare a Unor investitii, asocieri sau probleme de autoritate cu copiii.

Soarele tranziteaza zodiile Berbecului si Taurului, care ocupa sectorul creativitatii, aventurilor si relatiilor cu copiii si cel al muncii, sanatatii din horoscopul general al Sagetatorilor, aducând acestora vitalitate, energie si o mare dorinta de libertate, explorare. În prima parte a lunii aprilie, Soarele face conjunctii cu Mercur, Jupiter si opozitie cu Saturn, iar nativii se vor dovedi extrem de intuitivi, creativi, cu deschidere spre arta, cultura, studiu. Au o imaginatie bogata si doresc sa-si puna în practica ideile, dar întâmpina unele obstacole. În partea a doua a lunii aprilie, Soarele face trigon cu Pluton, aspect constructiv din punct de vedere profesional, nativii punând bazele unor proiecte pe termen lung, menite sa-i ajute sa se redreseze personal, financiar si social.
Planeta Mercur se afla în mers retrograd în prima parte a lunii aprilie prin zodia Berbecului, care ocupa sectorul riscurilor, aventurilor si relatiilor cu copiii din horoscopul general al Sagetatorilor, cerând nativilor sa-si reevalueze strategiile, modul de comunicare cu cei cu care intra în contact. Planeta Mercur va face conjunctii cu Soarele, Jupiter si opozitie cu Saturn, de aceea se cere ponderatie, rabdare, sustinerea unor idei sau relatii viabile. Sa nu faca promisiuni pe care nu le pot respecta, pentru ca-si vor pierde autoritatea, imaginea si credibilitatea sociala.
Planeta Jupiter tranziteaza împreuna cu Luna Neagra zodia Berbecului, care ocupa sectorul riscurilor, aventurilor si relatiilor cu copiii din horoscopul general al Sagetatorilor, aducând provocari si oportunitati în plan sentimental si social. Planeta Jupiter face conjunctii cu Soarele, Mercur si opozitie cu Saturn, aspecte care cer nativilor sa puna capat nevoii exagerate de putere, sa accepte situatia în care se afla, dând dovada de maturitate, asumându-si noi responsabilitati care sa-i conduca spre succes si stabilitate materiala. Luna Neagra face conjunctii cu Uranus, Marte si cuadratura cu Pluton, aspecte solicitante si complicate, care dau posibilitatea nativilor de a face unele descoperiri bruste si revelatoare legate de prieteni, persoana iubita, asocieri sau investitii. Trebuie sa evite conflictele si agresivitatea.

Leave a Reply