May 9, 2011

Posted by Sagetator in Actualizare, Horoscop Lunar | 3 Comments

1-30 Mai 2011

1-30 Mai 2011

Mai 2011
Aceasta luna este marcata de tranzitul planetelor Venus, Marte si Mercur prin zodiile Berbecului si Taurului, care ocupa sectorul riscurilor, aventurilor, investitiilor si cel al muncii, sanatatii din horoscopul general al Sagetatorilor, ajutând nativii sa ia decizii bune în plan personal si profesional. În prima parte a lunii mai, planetele Venus, Marte si Mercur fac conjunctii cu Jupiter si trigoane cu Nodul Nord, aspecte care directioneaza nativii spre o noua etapa de viata, cu scopul de a obtine ceea ce-si doresc din punct de vedere afectiv, material si social. Au norocul de partea lor, trebuie doar sa promoveze adevarul si sa renunte la tot ceea ce-i disturba si le creeaza complicatii. În partea a doua a lunii mai, planetele Venus, Marte si Mercur fac trigoane cu Pluton, aspecte pozitive ce ajuta nativii sa îmbine eficient energia fizica, comunicarea si latura afectiva pentru a se afirma la serviciu. Vor obtine beneficii materiale, ca urmare a eforturilor depuse.
Planeta Jupiter se afla în mers direct prin zodia Berbecului, care ocupa sectorul riscurilor, a venturilor si relatiilor cu copiii din horoscopul general al Sagetatorilor si face, în aceasta luna, conjunctii cu Mercur, Marte, Venus si trigon cu Jupiter, aspecte care cer nativilor corectitudine morala si legala, alegerea unui drum care sa-i împlineasca din punct de vedere social, sentimental si material, renuntând la riscuri, aventuri, impulsivitate, investitii. Sa acorde o atentie sporita copiilor, educatiei lor, punând accent pe rolul de parinte. Cei care nu au copii pot concepe sau naste în aceasta perioada. Daca îsi vor face ordine în mintea lor si vor învata sa exprime ceea ce doresc, vor realiza cât de usor pot sa-si împlineasca visele. Planeta Jupiter îi poate favoriza, aducând prosperitate, echilibru în plan personal sau social, cu conditia ca nativii sa nu exagereze lucrurile si sa forteze nota în toate domeniile vietii.
Soarele tranziteaza zodiile Taurului si Gemenilor, care ocupa sectoarele muncii, sanatatii si cel al parteneriatelor din horoscopul general al Sagetatorilor. În aceasta luna, Soarele va face cuadratura cu Neptun si trigon cu Saturn, aspecte care cer nativilor sa renunte la unele planuri irealizabile din punct de vedere familial si sa puna accent pe asumarea unor noi responsabilitati în cariera, dar si armonizarea relatiilor cu anturajul sau cu grupurile din care fac parte. Nativii trebuie sa se gândeasca la cei din jur, sa dea dovada de spirit de echipa si reciprocitate. Aceste aspecte sunt bune pentru renegocierea unor parteneriate sau pentru rezolvarea unor probleme familiale.
Planeta Saturn se afla în mers retrograd prin zodia Balantei, care ocupa sectorul anturajului din horoscopul general al Sagetatorilor, aratând nativilor ca orice pas spre succes cere sacrificii si renuntari deliberate la nevoia de putere sau imagine în plan social. Sa-si pondereze optimismul, stabilindu-si idealuri ce pot fi atinse si care sunt bazate pe principii spirituale si nu materiale. Trebuie sa învete sa construiasca lucruri durabile, punând accent pe asocieri, colaborare si responsabilitate. Planeta Saturn va face în aceasta luna cuadratura cu Pluton, trigon cu Soarele si opozitie cu Luna Neagra, aspecte complicate care creeaza întârzieri si obstacole în toate planurile legate de stabilitatea materiala, sentimentala si sociala.
Luna Neagra tranziteaza zodia Berbecului, care ocupa sectorul riscurilor, aventurilor si relatiilor cu copiii din horoscopul general al Sagetatorilor si face în aceasta luna opozitie cu Saturn si cuadratura cu Pluton, aspecte complicate, ce pot dezamagi nativii în plan sentimental sau financiar. Se pot confrunta cu evenimente greu de controlat si aduce incapacitatea de a întelege si accepta ceea ce li se întâmpla. Au senzatia ca nu mai detin controlul, de aceea pot aborda o atitudine dura, rece si foarte ostila în relatia cu persoana iubita, sau cu cei apropiati, respingând ceea ce simt sau tratând totul superficial, ca pe o simpla aventura. Se recomanda prudenta în toate investitiile, riscul de a pierde bani este major. Trebuie sa-si domoleasca instinctele, dorintele, sa analizeze lucrurile rational si apoi sa ia decizii.

Leave a Reply