Apr 18, 2011

Posted by Sagetator in Actualizare, Horoscop Saptamanal | 4 Comments

Sagetator Saptamana 17-23 Aprilie

Sagetator Saptamana 17-23 Aprilie

Horoscop Sagetator 17-23 Aprilie 2011

Pentru cei născuţi în semnul Săgetătorului săptămâna viitoare este veselă şi proeminentă. Sunt figuri de prim-plan, sunt active, sunt voioase, optimiste, sunt în formă, au energie, le place să muncească, se înhamă la treburile antipatice pe care le-au amânat până acum. Îşi doresc să facă foarte multe lucruri repede şi bine şi trec cu destul de multă uşurinţă peste partea grea, mizerabilă a vieţii de fiecare zi, a unor chestiuni gospodăreşti sau a unor probleme de rutină care altădată îi exasperau.

Acum multe lucruri le fac cu surâsul pe buze, cu anume destindere, cu umor, cu autoironie. Zilele de 21 şi 22 aprilie sunt cu deosebire încărcate de o anume destindere interioară, de bucurie sufletească, de satisfacţie, de mulţumire sau chiar de recompense care vin spre ei în toate chipurile, sub forma unei prietenii, a unei atitudini oneste, a unor felicitări, a unei recunoştinţe sau a unui schimb de idei avantajos pentru aceştia.

Sunt foarte bine aspectate toate disciplinele, profesiile şi meseriile creative, toate domeniile în care este vorba de început, pionierat, un demers care presupune un debut de orice fel, nu neapărat că trebuie să fie un debut pe scenă, ci să se pornească o serie de capitole noi de viaţă şi activitate. Foarte multă originalitate, iniţiativă, curaj, spirit întreprinzător. Pe de altă parte, şi Soarele este un element activ.

Intră în seara zilei de 20 aprilie în Casa muncii şi cooperează în chip senzaţional cu întreaga dinamică astrală pentru aceşti nativi. Le aduce răbdare, stabilitate, chef de afirmare şi o anume vocaţie constructivă. Peste tot pe unde sunt puşi să lucreze, să activeze, să coordoneze sau doar să execute, ei se afirmă într-un fel frumos, sănătos, onest, fără şmecherii, fără artificii şi fără subterfugii. Cât priveşte momentul de Lună plină, care se produce în seara zilei de 18 aprilie, este legat de prieteni sau de grupuri de interese, de oameni cu anume putere sau cu anume greutate socială şi publică.

S-ar putea să fie în vecinătatea unei persoane, să cunoască ori să fie obligaţi să vorbească, să discute, să negocieze, să se înţeleagă cu o persoană care este mai rigidă, mai nu neapărat limitată, dar mai puţin dispusă să facă piruete şi tot felul de artificii, o persoană riguroasă, o persoană care poate să vină cu anume prestanţă publică, socială sau cu o anume demnitate pe care i-o mai dă şi vârsta, nu numai rangul ori funcţia şi puterea. S-ar putea uneori să se simtă provocaţi, poate uneori intimidaţi, dar, cu certitudine, obligaţi să dea ceea ce este mai bun din ei.

La rândul lor se vor replia după structura şi temperamentul aceluia pentru a fi la înălţimea întâlnirii, la înălţimea dialogului, pentru ca totul să se încadreze în nişte parametrii de performanţă, să facă impresie bună, să fie acceptaţi, lăudaţi ori să li se recunoască un merit personal. Dacă nu se manifestă într-un astfel de chip public, social, momentul de Lună plină s-ar putea să nu-i influenţeze pe toţi cei născuţi în Săgetător. Pentru cei tineri sau pentru femei se pune şi problema unei implicări într-o relaţie afectivă, a unei aventuri sau cultivarea unor prietenii, unor poveşti de dragoste sau unor relaţii care au mai multe straturi sau au mai multe substraturi.

Unul este cel vizibil, oficial, acela al prieteniei, al cunoaşterii sau al camaraderiei, dar în spatele acestor relaţii poate să fie o curiozitate sexuală, o atracţie sentimentală, o potrivire intelectuală sau o regăsire pe nişte coordonate care presupun gusturi, interese, armonii sau disponibilităţi afective care să-i completeze ori cu care să rezoneze într-un fel agreabil. În felul acesta lucrurile se cam amestecă, se combină până la confuzie, până la nedumerire şi până la risc. De aceea, de foarte multe ori, colegialităţile nevinovate de până ieri pot să devină aventurile mai mult sau mai puţin vinovate de mâine.

Curiozitatea sexuală şi sentimentală îşi spune din plin cuvântul, tentându-i pe cei tineri să facă tot felul de acrobaţii sentimentale şi parteneriale. De aceea, Săgetătorii care sunt aventurieri prin natura lor nu se vor da în lături să guste şi să deguste plăcerile interzise.

Zodiac Saptamanal Sagetator 17-23 Aprilie 2011

Sursa: http://www.evz.ro

Leave a Reply